LA FARINETA

  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA
  • LA FARINETA

  • Project Description

    LA FARINETA

    La Farineta project started in 2014 when the owners decided to completely change the image of their business.
    We refurbished the premises they had on Ronda del General Mitre, which has a cafeteria area. This was a new part of their business.

    A completely new image was designed, as was the logo, the look of the retail area, the workers’ changing rooms, etc.

    In 2018, they decided to makeover the oldest outlet that they have in the Carmelo district.
    This really was a challenge as it was very small and we had to totally rethink the spaces.
    The most important thing was to give it an improved new look, and include a small eating area.
    It was crucial for the bakery to be seen so that customers could see what goes on there, and to make the retail area a focal point from the street as there is high footfall from visitors to Park Güell.

    The solution to the eating area was small bars in the retail area.
    Wood and iron are the main materials featured. They are worked into several elements.

    The main display case is a piece of iron on which a large amount of produce can be shown to its best advantage.
    The all-important lighting is a mixture of state-of-the-art spotlights that light up the entire sales area and some decorative lamps in the eating area, in addition to light fixtures with an industrial look that hang on the walls.

    Reference

    LA FARINETA

    Category

    business premises

    Share This