SANT JUST


Project Description

SANT JUST

The full design of a family home. All of the spaces were designed to cover the family’s requirements.
The ground floor was laid out to accommodate the daytime living space, the kitchen, living-dining room, doorways to the outside and a guest bedroom. The same flooring was used throughout the house, even for the outside porch, to achieve the same look from top to bottom.

White kitchen units without handles and a worktop in very pure lines were used in the design of the kitchen. It leads straight to the dining room, which is on a higher level and open to the upstairs so that there is a play on the volumes in this space. There was sufficient room to fit in a large floor lamp as lighting in the dining room. We chose furniture with straight lines and ch24 chairs to give a special touch. The side of the dining area leads to the porch where there is an outdoor table.

The living room is presided by a large, very high custom-made bookshelf.
It has French windows that lead directly to the garden, which has a seating area, a landscaped garden and a chill-out area next to the pool.

The upstairs sleeping quarters are reached from an open-plan staircase specially designed to showcase it in the big window on the front of the house.

The master bedroom has a large dressing room, an en suite bathroom and is sufficiently big to create a pleasant, comfortable space.

There are two other rooms on this floor, both of which have en suite bathrooms.

Reference

SANT JUST

Date

2016

Category

dwelling

Share This