ATALAYA


Project Description

ATALAYA

A full makeover of a home in a skyscraper in Barcelona. The main brief was to make the most of the views. It was also important to use all of the natural sunlight in this apartment.

A bedroom, two bathrooms, a kitchen and a living-dining room were designed for this 90 m2 space.
The straight lines and the two-tone wooden paneling are the showpiece of this design. This gives it a restrained, masculine and elegant look. The fixtures were carefully chosen so that they each had their own identity and place within the décor.

There is stained oak flooring throughout.
The shiny black kitchen and worktop are set off by matte stainless steel fixtures.
The fireplace is an original Baroque-style feature of the apartment in white marble with an oak mantelpiece in simple, straight lines.

A set of mirrors on the walls in the hallway makes it seem double the size in the daytime.
Sculptures, works of art and select pieces of furniture are showcased in this space.
It has a terrace for entertaining with wooden decking and custom furnishings.

Reference

ATALAYA

Date

2015

Category

dwelling

Share This