Cap Sa Sal II


Project Description

Cap Sa Sal II

An interior design project to knock two apartments into one. Cap Sa Sal is characterized by its complicated layout and complex spaces. We came up with a prefect result for a family of six in a duplex apartment that met all of their needs and whims. The main aim was not to lose the fantastic sea views, so all of the rooms were designed to make the most of the available space.

The lower floor houses the daytime living area. The kitchen with an extremely neutral and functional décor had a small pantry that now accommodates a counter and three stools.
The dining area, which leads into the living room, has a custom-made piece of furniture that divides off a small room that can either be used as a completely separate area or as part of the living room.

The large, light and airy living room also has a small study that looks over the sea. Two steps lead to the sleeping quarters comprising the children’s bedrooms and the en suite master bedroom. The bedrooms lead into one another so that the whole layout flows. The lighting is completely natural.

The master bedroom has been designed so that sea views can be enjoyed from the bed. The passageway out of it serves as a dressing room with a window that gives onto the living room. The whole layout of the lower floor plays on the different heights that make it up.

The kids’ bedroom, with three beds and ample storage space, was designed with them in mind. It was also designed so that they would have the best possible views. This seaside apartment has materials selected to bring warmth into it and that perfectly match the surroundings.

We left in areas with some of the building’s original stonework, which has been painted over so that it matches the rest of the décor.

Reference

Cap Sa Sal II

Date

2014

Category

dwelling

Share This